תופעות לוואי של אדרל

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

25/04/2013 | 15:20 | מאת: ליאור

שלום לך, יש לי ילד בן 10 שסובל מהיפראקטיביות והפרעות קשב וכן מבעיות בויסות החושי. לפני כחצי שנה החלו אצלו טיקים בנשימה ומריטת גבות והנוירולוגית נתנה לו CLONNIRIT והטיקים פחתו משמעותית. כעת ממליצים לתת לו אדרל לטיפול בבעיות הקשב (ולהפסיק עם הקלוניריט). האם אדרל עלול להגביר טיקים? אשמח להמלצות. תודה

שלום כן, אדרל יכול להחמיר טיקים עקב השפעה לא ספציפית של התרופה כחומר ממריץ/סטימולנט. בברכה ד"ר חייגרכט

26/04/2013 | 19:04 | מאת: ליאור

מצד אחד הטיקים מתגברים כשאין טיפול מתאים. מצד שני, אנחנו מרגישים שהוא זקוק לתרופה שתסייע בבעיות הקשב והריכוז.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים