ריטלין לאשה בהריון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

14/04/2013 | 22:14 | מאת: שיר

אני בת 32 , עובדת בהיי טק ולוקחת בקביעות ריטלין (וקונצרטה) מזה 5 שנים. אני מגיבה מצויין לתרופה. אני מתכוונת להיכנס להריון (ראשון) וחוששת מתופעות הלוואי של הריטלין על ההריון ועל העובר. האם יש טיפול אלטרנטיבי לתקופת ההריון?

שלום לא משתמשם בזמן הריון והנקבה בריטלין ותרופות דומות. ניתן לנסות טיפול קוגניטיבי לא תרופתי,שיעסוק בהקניית באסטרטגיות יעילות של ניהול קשב. בנוסף ניתן לנסות טיפול בנוירופידבק בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים