הפרעת קשב וריכוז - הכוונה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/11/2012 | 21:02 | מאת: אדית

בני לומד לבחינה פסיכומטרית.בגיל 9 וחצי אובחן כחולה באפילפסיה של גיל הנעורים וקיבל טיפול תרופתי עד גיל 13. בגיל 14 אובחן ליקוי למידה וקיבל הקלות זמן ודף נוסחאות במבחנים. היום לקראת לימוד לבחינה הפסיכומטרית הוא מצליח במבחני סימולציה שהוא עושה בבית אך אינו מסוגל להגיע לאותן תוצאות במבחן כיתה. יש לו קושי להתרכז בזמן הבחינה בכיתה. עלה נושא של טיפול תרופתי אבל אין לנו מושג אם זה הכיוון. מי יכול לעזור ולכוון אותנו?

שלום יתכן ומדובר בחרדת בחינות ממליץ לבצע אבחון נוירופסיכולוגי כדי להעריך את היכולת הקוגניטיבית הנוכחית ולשלול קושי בויסות רגשי בברכה ד"ר חייגרכט ד"ר חייגרכט

28/11/2012 | 21:37 | מאת: אדית

האם ריטלין יכול לעזור במקרה הזה?

29/11/2012 | 05:40 | מאת: אדית

מי עושה את האיבחון הזה? פסיכולוג קליני ?

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים