האם זה בעיית קשב וריכוז????

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

21/11/2012 | 09:39 | מאת: גלית

ד"ר מיכאל שלום, ביתי בת 7 בכיתה א' רציתי לשאול לילדה יש קושי בלימודים בבית היא לא כל כך רוצה לשבת וללמוד וגם בביה"ס קשה לה לשבת ולהתרכז המורה אומרת שהיא הרבה זזה מה עלי לעשות איך מתנהל כל הפרוצדורה בדיוק אני חברת קופת חולים כללית והאם זה יפריע לילדה ברגע זה יופיע בתיק הרפואי שלה. אודה לתשובתך הדחופה תודה

שלום יתכן וקכן קיימת הפרעת קשבהראשונית או משולבת עם לקויות למידה ממליץ לפנות לנוירולוג ילדים, לשקול לבצע אבחון דידקטי-לשלול לקויוןת למידה ולבצע אבחון קשב בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים