ריטלין קצר מול אטנט קצר

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

07/11/2020 | 18:55 | מאת: רויטל 34

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין ריטלין לבין אטנט... האם באטנט יש פחות תופעות לוואי מהריטלין. בגדול הריטלין טוב לי, פשוט בסוף ההשפעה שלו יש לי נפילת מצב רוח... והאם האטנט משפיע באותה מהירות כמו הריטלין? אני מציינת כי לקחתי בעבר ויואנס שזה מאותה משפחה של האטנט אבל זה עשה לי מאוד לא טוב... סבלתי מחרדות קשות ודיכאון... והאם יש משהו לעשות עם הנפילת מתח בתום ההשפעה של הריטלין? האם הגוף מתרגל בסופו של דבר?

07/11/2020 | 18:59 | מאת: רויטל 34

עוד שאלה: אני לוקחת ריטלין LA בבוקר ואחרי 6 שעות בערך כשהוא מפסיק להשפיע אני לוקחת עוד כדור של ריטלין קצר... האם השילוב הזה הוא יותר טוב מלקחת פעמיים ביום ריטלין קצר בלי ה- LA?

שלום במידה ויש צורך לקבל השפעה קבועה של ריטלין למשך 8-6 שעות טיפול בRITALIN LA עם תוספת ריטלין לטווח קצר-מועדף כאשר יש צורך להיות מרוכז בבוקר, ובערב למשל בחינה בשעות בוקר ולימודים בשעות ערב ניתן להשתמש בריטלין לטווח קצר בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים