ATTENT

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

02/10/2020 | 09:59 | מאת: דנה

שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם יש הבדל בין האטנט שמגיע בקופסת הפלסטיק החדשה לבין האטנט שמגיע באריזת קרטון מבחינת השפעה? אם כן למה, ומה ניתן לעשות? 2. האם קפאין מגביר או מבטל את השפעת האטנט? במידה וכן- מה המגבלות וההמלצות בשתיית קפה יחד עם אטנט? 3. האם מותר לשתות אלכוהול יחד עם השפעת אטנט? (כוס בירה) כמה זמן צריך לחכות מרגע נטילת התרופה? 4.אם רוצים להחליף כדור- כמה ימים יש להמתין, אם בכל, בין נטילת אטנט לבין נטילת ריטלין או ווינס. תודה ושנה טובה

שלום 1/-לדעתי אין הבדל 2/ קפאין עובד דרך מערכת דופמינרגית בדומה לריטלין אטנט עובד דרך מערכת אמפטמינים לא מומלצת שתייה מוגברת של קפה עם קפאין כאשר נטלים אטנט 3/ לא מומלצת שתיית אלכוהול בזמן נטילת אטנט במידה ושותים - להמתין לפחות 7 שעות לאחר נטילת אטנט 4/ במידה ומחליפים אטנט לריטלין או וויונס ממליץ הפסקה בטיפול באטנט לפחות 48 שעות.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים