האם לעלות מינון ויואנס או לא?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

30/06/2020 | 13:45 | מאת: רועי

שלום, בן 37, שוקל כ 65 ק"ג ובד"כ בריא. אני נוטל ויואנס במינון 30 מ"ג ובאופן לא קבוע לקשב לקשב וריכוז מזה תקופה. לפעמים פעם בשבוע ולפעמים פעמיים. לעיתים עושה הפסקה של כמה שבועות ושוב חוזר ליטול פעם בשבוע. לאחרונה, אני מרגיש שהתרופה עובדת פחות טוב. לוקח יותר זמן להרגיש את התרופה וההשפעות הממריצות שב"כ מרגיש נעלמות. אני כן מרגיש משהו מבחינת העירנות והריכוז, אך ממש לא כמו מקודם. השאלה שלי אם כדאי לנסות ולעבור למינון 50 מ"ג? הייתי מנסה 40, אך התרופה בארץ לא מגיעה בהפרשים של 10 למינון בסדר עולה. האם קפיצה של 20 מ"ג זה "יותר מידי" או שמומלץ בדרך כלשהי ליטול מינון של 40? ואם כן מה הדרך הנכונה לעשות זאת? תודה. רועי

30/06/2020 | 19:03 | מאת: רועי

כאמור לקחתי את התרופה במינון 30 מ"ג ב 7 בבוקר והתחלתי ממש להרגיש אותה מבחינת הריכוז והעירנות (אך בעיקר הריכוז)אחרי 14:00 בצהריים. מה זה אומר? האם זה אומר שהמינון נמוך או משהו אחר? תודה רועי

שלום התגובה לVYVANSE מסוג זה לא ברורה האם עברת אבחון קשב ומדובר בהפרעת קשב מסוג ADHD.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים