ספורט ותדירות נטילת ויואנס

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/04/2020 | 13:24 | מאת: יוסי

שלום, האם ניתן לקחת את הויואנס בבוקר ולהתאמן בחדר כושר באותו היום או לרוץ בחוץ (הכוונה למאמץ גופני)? האם כהמלצה כללית מומלץ לקחת ויואנס כל יום או שניתן לקחת לסירוגין (יום כן יום לא)? יש דיעות שונות בנושא אז חשבתי לשאול גם כאן. תודה,יוסי.

שלום ניתן וגם רצוי ליטול VYVANSE על בסיס לא קבוע, כך קולטנים על פי מחקרים שומרים על רגישות לתרופה טוב יותר, גם סיכון להתמקרות לתרופה נמוך יותר. לא מומלץ ליטול VYVANSE ותרופות דומות ולבצע מאמץ גופני פיזי קיימת השפעה סטימולטיבית לא ספציפית של התרופה וכתוצאה מכך מאמץ גופני תחת השפעה של התרופה יכול לגרום ללחץ דם גבוה מאוד או הפרעה לבבית , קרדיאלית בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים