אשמח לעזרה תודה מראש

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

12/08/2019 | 23:16 | מאת: יהונתן

שלום ותודה מראש עברתי הרדמה מלאה לפני כ-5 חודשים לניתוח לא מורכב שלא היה צריך אותו מבלינה בריאותית משך הניתוח היה כשעה ועשרים וקמתי עם לחץ דם של 150 ומשהו, לאחר שהסתכלתי הוא קפץ ל170 השאלה שלי האם יכול להיות שבעקבות ההרדמה התרחשה אצלי פגיעה קוגניטיבית, אני שם לב שאני שוכח פה ושם שמות או מילים ולעיתים רחוקות במילים קשות יש לי קושי בהגייה או שמא מדובר על מצב שעכשין אני שם לב שאני שוכח פה ושם מילים האם סביר שנפגה לי היכולת הורבלית או הכושר הרטןרי ? תודה

12/08/2019 | 23:24 | מאת: יהונתן

נ.ב נ.ב האם תקופה רוויה בלחץ, סטרס וחוסר שינה יכולה להשפיע גם היא ? והאם הדבר הפיך- שינה איכותית יותר ושלווה ישפרו לי את היכולת הוורבלית ?

ממליץ לפנות לפורום מתאים

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים