תוסף תזונה/נוירופידבק

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

06/07/2019 | 13:46 | מאת: שלי

שלום, אובחנתי ב- adha/ia לפני 10 שנים. היום אני בת 23, סטודנטית. נוטלת אטנט בתקופת המבחנים, אך הצורך בריכוז/מניעת "ריחופים" דרושים לי בחיי היום יום. אני רוצה לטפל בהפרעת הקשב לא רק בפן התרופתי. רציתי לשאול- 1.האם נוירופידבק יכול לעזור גם למבוגרים? 2.האם לקיחת ויטמין d יכול לסייע? 3.האם שמעת על המשקה 'אינדיגו', אם כן, אתה ממליץ?

שלום טיפול בנוירופידבק יעיל יותר אצל ילדים ופחות אצל מבוגרים. אין צורך בטיפול ע"י ויטמין D, במידה ואין חוסר ויטמין D. אין לי ניסיון טיפולי עם משקה אינדיגו. לא יכול להמליץ.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים