ריטלין LA- שני כדורים?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/04/2019 | 14:48 | מאת: אופיר

שלום רב. אני בת 29, די חדשה עם ריטלין. הנוירולוג נתן לי ריטלין LA 30 מ"ג. אני שוקלת 98 ק"ג וגובהי 165 ס"מ. אני מרגישה שההשפעה כבר לא עובדת עלי. זה עבר בימים הראשונים וזהו. הנוירולוג אמר לי שלקיחת 2 כדורים בבת אחת עלולה לפגוע במוח- האם זה נכון? לפי האינטרנט, המינון שאמור להתאים לי הוא 60 מ"ג ואפילו יותר. אשמח לדעת האם זו בעיה לקחת שני כדורים בשביל מינון 60, או שזה מסוכן? תודה רבה.

לפי מחקרים -אין קשר ישיר בין משקל ומינון של ריטלין אצל מבוגרים השפעה תמיד אינדיבידואלית במידה ומינון 30 מ"ג לא יעיל ניתן לעלות מינון ל40 מ"ג

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים