מינון ריטלין וישנוניות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

15/02/2019 | 18:59 | מאת: דינה

אני בת 26, משקל 60, יש לי ADHD, פעם לקחתי 40LA ריטלין והשפיע אחלה ועזר מאוד, לאט לאט העליתי המינון כי ההשפעה פשוט נעלמה (כמובן בפיקוח רופא), וכבר מעבר לשנה שאני לא מצליחה להתרכז על מינון קבוע ולא מצליחה להתרכז עם כל מינון שנותנים לי, נסיתי שני סוגי תרופות, ריטלין ופוקלין במינונים שונים ומנגנוני השהיה והכל. כיום אני על מינון יחסית גבוה לדעתי, 20-23 ריטלין רגיל למנה אבל אני מרגישה ישנוניות, ואני יודעת שזה מעיד על מינון נמוך, אבל אי אפשר לעלות עוד כי נראה לי יהיה מינון יתר. ומינון פחות מזה אני לא מצליחה לקרוא שורה. אני מרגישה ישנוניות עד כדי כך שאני לומדת רק על המיטה, אני לא מצליחה לקרוא בישיבה על כיסא ושולחן. מה הפתרון?

לא ניתן להמליץ על טיפול ספציפי כולל מינון בלי בדיקה בנוכחות ממליץ להתיעץ עם נוירולוג או פסיכיאטר מטפל

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים