חרדות והפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/01/2019 | 12:00 | מאת: עדי

שלום, אני בת 39 ואובחנתי עם הפרעת קשב וריכוז.בנוסף אני סובלת מאי שקט וחרדות. התחלתי שימוש בקונצרטה שעוזרת פלאים לקשב וריכוז אבל גורמת לאי שקט קיצוני נפשי ותנועתי וכן להרגשה שאני "על הקצה" מבחינת התפרצות זעם..קשה לי לסבול את תופעות הלוואי האלו. מה הטיפול המומלץ להפרעת קשב וריכוז בשילוב עם חרדה ואי שקט?

התרופותכן יכולות להחמיר נטייה לחרדה, מומלץ לקבל חוות דעת של רופא פסיכיאטר לגבי המשך טיפולץ אפשרות אחת -טיפול משולב בקונצרטה ותרופה מסוג נוגדי חרדה אפשרות אחלרת קודם לטפל בחרדה ולאחר איזון לשקול טיפול נוסף ההחלטה בידיי של רופא פסיכיאטר

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים