הפרעת זכרון והיפוקסיה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

18/11/2018 | 21:16 | מאת: יגאל

שלום רב! אני בן 57, סובל ממחלת מקצוע ריאתית קשה, בשעות הלילה אני מחובר למחולל חמצן, מועמד להשתלת ריאות. אין מחלות כרוניות אחרות. היפוקסיה רק במאמץ, סטורציה עד 79% בהליכה. בשנה האחרונה שמתי לב שתקופות ארוכות של שנים בעבר (לפני כ-10-15 שנה) אינני זוכר כלל. האם יש סיכוי שהפרעה זאת קשורה להיפוקסיה? תודה רבה.

שלום כן , היפוקסיה יכולה לגרום להפרעה בזיכרון ותפקודים קוגניטיביים אחרים. ממליץ לפנות להערכה למרפאת זיכרון

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים