מינון למבוגרים על ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

17/10/2018 | 14:06 | מאת: טל

שלום, בעבר הייתי נוטל ריטלין רגיל במינון של 22.5 מ"ג כל 3.5 שעות לצורך לימודים. עברו 4 שנים ללא שימוש וכרגע אני מנסה 40 LA כי אני שוב לומד. 40 LA לא משפיע עליי כלכך. מתחיל רק לאחר שעה, וגם אז יש תחושה לא נעימה בכלל אני שוקל 71 ק"ג גיל 45 הבנתי ש 40 LA שווה ל 16 מ"ג ריטלין רגיל אני מבין שאין לתת הנחייה באינטרנט אך השאלה שלי היא לידיעה יכול להיות שאני במינון נמוך מידי? האם יש סכנה בלינטול 2 כדורים של 40 LA בפעם אחת? האם 2 כדורים של 40LA זה שווה ערך ל 32 מ"ג ריטלין רגיל לכל שיחרור? ואז גם 30LA יהיה 24 מ"ג ריטלין רגיל לכל שיחרור? תודה.

שלום 1/ אין קשר ישי בין משקל ומינון של סוגים שונים שלר ריטלין/מטילפנידת. 2/ כאשר נוטלים 2 כדורים בRITALIN LA 40 MG מגיעיים למינון 80 מ"ג הימנון לא מומלץ על חברת NOVARTIS ולא אושר ע"י FDA ממליץ ליטול תרופות רק בהתאם להמלצה של נוירולוג או פסיכיאטר מטפל

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים