מה ההבדל בין רטלין LA לבין הרגיל והכפלת כדורים

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

10/09/2018 | 11:05 | מאת: מיקי

שלום ושנה טובה, 1. מה ההבדל בין רטלין LA לבין רטלין רגיל מבחינת ההשפעה שלהם - האם אחד יעיל יותר מהשני ? ומבחינת תופעות הלוואי ? 2. יש לי כרגע רטלין 20 LA ואני לא מרגישה שזה משפיע מספיק, האם ניתן לנסות לקחת 2 כדורים ביחד או שזה בעייתי ? 3. האם יש מגבלה על נטילת רטלין יחד עם הורמונים לגיל המעבר ?

שלום 1/RITALIM LA עובד 8-6 שעות כאשר ריטלין רגיל 4-3 שעות 2/ השפעה אינדיבידואלית כולל תופעות לוואי 3/ קיים RITALIN LA במינון 30 מ"ג, לא מומלץ לעלות מינון מ20 מ"ג ל40 מ"ג בלי לנסות השפעה של 30 מ"ג בברכה ד"ר חייגרכט

12/09/2018 | 07:35 | מאת: מיקי

תודה על תשובתך. האם ניתן לקחת הורמונים לגיל המעבר יחד עם רטלין ? ואם מותר לקחת 2 כדורים של רטלין 20 la ?

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים