זכרון נהינ חלש יותר ויותר ומחמיר

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

27/06/2018 | 11:17 | מאת: נעמה

שלום, לאחרונה אני חשה שהזכרון שלי הולך ונהיה גרוע.. זה בשילוב עם חוסר ריכוז (ובגלל שאני לא מרוכזת אני כנראה לא זוכרת)... לפני שבוע התחלתי לקחת "טגרטול" בגלל לחץ על העצב המשולש (כאבי ראש קשים) ואני מרגישה שזה מחמיר. עד כדי שמישהו התקשר אליי רצה לקבוע פגישה בעבודה אמרתי לו שאחזור אליו. חזרתי למישהו אחר שטען שזה לא הוא ואני לא זוכרת מי זה היה שהתקשר... אני לא יודעת מה עובר עליי... האם קשור לטגרטול?? בנוסף האם גרד ודקירות בגוף קשור לתרופה? תודה

27/06/2018 | 11:17 | מאת: נעמה

הגיל שלי 28

שלום ממליץ לעדכן את הרופא הנוירולוג המטפל בברכה ד"ר חייגרכט

27/06/2018 | 20:10 | מאת: נעמה

לא נעים לי לשגע את הרופא... אני ממש מתביישת. תוכל בבקשה לאמר לי האם יש קשר בין גרד ובעיות זכרון לבין הגרטול? האם כדאי להפסיק בגלל זה?

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים