ממוריט לטיפול בדמנציה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

27/01/2018 | 17:25 | מאת: ענת

אבא שלי אובחן בדמנציה וקיבל מרשם ל"ממוריט" 5 מג. הוא חי לבד בדירה שלו, מתפקד בצורה עצמאית. קראתי על תופעות הלוואי של התרופה ותהיתי האם צריך שמישהו יהיה איתו בבית ביום-יומיים הראשונים שהוא לוקח את התרופה או שאין צורך ?

שלום בן אדם שאובחן כסובל מדמנציה לדעתי לא יכול להשאר לבד( במידה ואבחנה נכונה) לא רק בגלל תופעות לוואי אפשריות של תרופות. יכולה להיות הדרדרות קוגניטיבית מהירה על רקע מחלות פנימיות , או זיהום עם קבלת החלטות לא נכנות שיפוט לקוי וחוסר הבנה לסקנות! בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים