שאלה בנושא תרופות טבעיות לקשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

13/11/2017 | 13:49 | מאת: דני

שלום, לבן שלי בן 12 יש בעיית קשב וריכוז. הוא לקח רטלין,קונצרטה,אתנט והיו לו תופעות לוואי היום הוא לוקח זום אבל זה לא משפיע עליו. האם יש תרופות טבעיות,תוספי מזון שיכולים לעזור לו?

13/11/2017 | 20:38 | מאת: עידית

1. תוציאו מהתפריט כל מזון שיש בו כימיקלים: חומרים משמרים, מייצבים, משפרי טעם, צבעי מאכל וכו'. 2. אל תתנו לו משקאות קלים שאינם על טהרת הפרי או הירק הטבעי. 3. למנוע משחקי-מחשב וכל משחק שיש בו תזזיתיות.

שלום ניתן לנסות טיפול לא תרופתי, למשל נוירופידבק אפשרות נוספת: טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי התנהגותי-CBT בברכה ד"ר חייגרכט

16/11/2017 | 10:06 | מאת: דני

תודה רבה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים