כוויה מסיגריה

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

09/06/2014 | 14:29 | מאת: נתנאל

שלום אני בן 24 נכוויתי בטעות מסיגריה באיזור הפנים ליד האוזן. הכוויה יצאה באיזור שיש עוד זקן. כרגע לאחר יומיים מהמקרה יש סימן אדום חום כזה. יש לציין שבאותו רגע של הכוויה לא עשיתי כלום כי הייתי ברחוב ורק לאחר 3 שעות שהגעתי הביתה מרחתי סילברול שהיה לי בבית. מה דעתך? האם עצם זה שלא עשיתי כלום באותו רגע יוביל למצב יותר גרוע ויישאר סימן? האם לא יצמחו לי שיערות באיזור הכוויה?

נתנאל שלום רב לא משתמשים במשחת סילברול בפנים!! היא עלולה להשאיר סימנים כהים באזור. מה שלומך עכשיו?? ממתינה לתשובתך, נילי

09/06/2014 | 23:36 | מאת: נתנאל

מה באמת? לא ידעתי מזל שאמרת לי מה זאת אומרת אבל עלול להשאיר סימנים כהים באיזור? מרחתי רק על העיגול הקטן של הכוויה. את מתכוונת שהסימן של הכוויה יענו יישאר? למה? סילברול לא נועד לטיפול לכוויות? מרחתי על זה כמה פעמים סילברול וישנתי עם זה בלילה גם . לא תמיד הייתי עם סילברול על זה אבל באותו ערב מרחתי וישנתי עם זה ובבוקר שטפתי ושמתי דבש ובלילה שזה היה אתמול בלילה שוב ישנתי עם זה והיום בבוקר שטפתי את זה ושמתי שוב ואחרי כמה שעות שטפתי. אז מה יקרה לי עכשיו לא הבנתי?? כרגע יש עדיין את אותו סימן של הכוויה לא משהו מיוחד כאילו אותו סימן עגול קטן כזה בצבע אדום חום כמו שהסברתי... מה דעתך?

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות