ריפוי בעיסוק לאחר סיום אשפוז עם כוויות דרגה 2

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

27/01/2014 | 19:11 | מאת: מעיין

שלום, לפני 5 שבועות נכוותי באזור הישבן והירכיים בין 9 ל11 אחוזי כוויה דרגה 2. לפני שבוע השתחררתי מבלינסון לאחר 4 שבועות אשפוז עם סיכום אשפוז והפנייה לריפוי בעיסוק. אני מבוטחת מכבי ומעוניינת להיות מטופלת באזור קרוב יותר לעיר מגוריי- ראשון לציון. האם יש אפשרות להיות מטופלת בריפוי בעיסוק בתל השומר לדוגמה, למרות שהייתי מאושפזת בבלינסון?

רונית שלום רב מציעה לך לצלצל למכון ריפוי בעיסוק בבי"ח בו את רוצה להיות במעקב ובטיפול ולברר סוגיה זו. החלמה מהירה, נילי

מעיין, סליחה

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות