כוויה משעווה

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

28/07/2013 | 00:41 | מאת: הדס

נכוויתי משעווה רותחת שהתיזה עלי ברגליים חלקים מסויימים מעור הרגליים נהיה שלפוחיות גדולות ונקודות אדומות. נתנו לי אנטי טטנוס על מנת שלא יתפתח זיהום וגם שמו לי משחה סילברול אותה עטפו עם תחבושת, הרופא אמר לי למרוח את משחת הסילברול רק פעם אחת ביום אחרי המקלחת ואז לחבוש עם תחבושת במשך יומיים בלבד האם אתה חושב שמספיק רק פעם ביום למשך יומיים למרוח את המשחה תודה רבה

הדס שלום מה שלומך?מניסיוני הטיפול ימשך יותר מיומיים.חשוב מאד להקפיד על שטיפה יומיומית, ניקיון האזור, טיפול תרופתי וחבישה. מציעה לך לגשת לקופת חולים עוד יומיים שלושה ולבדוק כיצד מתקדם הטיפול. החלמה מהירה נילי

29/07/2013 | 15:47 | מאת: הדס

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות