כוויות בידיים

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

12/04/2013 | 16:16 | מאת: מיכל

בת שנתיים כוויה דרגה 2 בשתי כפות הידיים מהכיריים חשמליות באופן שטחי עם שלפוחיות. במיון פוצצו את השלפוחיות ומאז טיפול מריחה וחבישה בקרם אנטיביוטי סירפול ... כמה זמן איחוי? כל כף היד הפנימית לא בפעולה ומאד מוגבלת... מתי תוכל ללכת לגן? יש אולי כפפות אטומות לילדים?

מיכל שלום רב,מקווה שביתך מרגישה יותר טוב.לגבי מוגבלותה, אכן זו בעייה מוכרת וקשה. מציעה לך לעשות איתה הפעלה במשחק בתוך מים, באמבטיה או בכיור. מאד חשוב שתפעיל את היד המוגבלת כדי למנוע החמרת המצב-מוגבלות נוספת וכאבים בעתיד.עקרונית בשלב הזה כאשר חבושה ומטופלת במשחה אנטיביוטית מאד חשוב שכפות ידיה יהיו נקיות, ללא חול מהגן. גם כפפות לחץ לדג' אינן אטומות. את יכולה לשלוח אותה לגן עם חבישה וכפפות דקות או חבישת coban ולבקש שלא תצא לחצר.בכל מקרה אם אינך בטוחה לגבי מצב כפות הידיים גשי בבקשה לרופא המטפל או לאחות בקופת חולים. מאחלת לכם החלמה מהירה, נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות