כוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

09/11/2012 | 17:48 | מאת: שלום נילי

שלום נילי, לפני כשבוע נשפכו עלי מים רותחים על אזור בית החזה ונהייתה לי כוויה ממש גדולה. הייתי במיון והרופא אמר לי שבחלק מהמוקומות הכוויה בדרגה 2 ובחלק דרגה 1, אני לא יודע אם הכוויה היא דרגה 2 שטחית או עמוקה. במשך 5 ימים שמתי סילברול וחבשתי את המקום ועכשיו כל העור שלי שם התקלף ונהיה ממש אזור גדול ללא עור והאיזור מאוד ורוד ויבש. איך עליי להמשיך את הטיפול? עם איזה משחה עם צריך? האם תישאר צלקת? תודה מראש.

שלום לך, מדברייך נשמע שטיפלת היטב ואזור הכוויה בהחלמה יפה. חשוב מאד לרכך את המקום במריחת קרם או שמן. האזור ממש לא צריך להיות יבש ובוודאי שלא חשוף לשמש.. החורף מבורך.. לגבי המשך הטיפול אינני יודעת כי לא ראיתיך. כדאי לך לפנות למרפאה בעיסוק העוסקת בתחום או לפלסטיקאי כדי לקבל המלצה להמשך טיפול במידת הצורך. בכל אופן אם האזור רך וגמיש ללא נוקשות עור אתה במצב מצויין. בברכה נילי

11/11/2012 | 21:41 | מאת: שאלונת

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות