פיזיותרפיסט לא מאשר הפניה להידרותרפיה

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

10/11/2013 | 13:35 | מאת: עמליה

שלום רב, כמו שציינתי אני שלושה חודשים אחרי ניתוח שבר בקרסול, חודש וחצי ללא גבס. בביקור בבית חולים האורתופד המליץ לי על טיפולי הידרותרפיה ואמר שהם יכולים לעזור מאוד. אמנם הפיזיותרפיסט שמטפל בי טוען שבשלב זה טיפולי ההידרותרפיה לא יעזרו וכי הייתי צריכה אותם בשלבים יותר מוקדמים.ולכן הוא מסרב לאשר אותם בכדי שאקבל טופס 17 לבריכה טיפולית. מה דעתך? האם מאמת מאוחר מידי חודש וחצי אחרי הרדת הגבס לטיופולים האלה? אודה על התשובה.

שלום רב אני פיזיותרפיסט. הטיפול שאנחנו נותנים, תלוי בבדיקה. הטיפול הוא מבוסס סימטומים. לאחר הבדיקה, מנסים לבדוק איזה טכניקה עדיפה לשם קביעת המטרות. מכאן משתמע שאינני יכול לפסוק האם הוא צדק או לא. הסביבה המימית בהידרוטרפיה מצויינת לאחר שברים וחבלות בגפיים תחתונות, במטרה לשפר טווח תנועה מוגבל, כאבים בביצוע תנועה ועוד.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים