הידרותרפיה אחרי שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

23/10/2013 | 10:22 | מאת: עמליה

שלום רב, באמצע אוגוסט שברתי את הקרסול ונותחתי. כרגע מבצעת תרגילי פיזותרפיה בבית.יש לי מנוי לברכה רגלילה (לא טיפולית). אלו תרגילים עלי לעשות במים. מה שראיתי באתר של אורי סלע-סגנונות שחיה ולא ראיתי תרגילים מיוחדים שעושים בעקבות שבר ברגל. מאוד אודה על התשובה.

שלום רב טיפולי הידרו מצויינים לשברים ונקעים בקרסול. אני מאוד ממליץ לפנות לבריכה טיפולית אשר פיזיותרפיסט ידריך להמשך תרגול. לתת לך רשימת תרגילים, ללא בדיקת הרגל, יהיה לא מקצועי.

10/11/2013 | 13:34 | מאת: עמליה

שלום רב, כמו שציינתי אני שלושה חודשים אחרי ניתוח שבר בקרסול, חודש וחצי ללא גבס. בביקור בבית חולים האורתופד המליץ לי על טיפולי הידרותרפיה ואמר שהם יכולים לעזור מאוד. אמנם הפיזיותרפיסט שמטפל בי טוען שבשלב זה טיפולי ההידרותרפיה לא יעזרו וכי הייתי צריכה אותם בשלבים יותר מוקדמים.ולכן הוא מסרב לאשר אותם בכדי שאקבל טופס 17 לבריכה טיפולית. מה דעתך? האם מאמת מאוחר מידי חודש וחצי אחרי הרדת הגבס לטיופולים האלה? אודה על התשובה.

24/02/2014 | 12:37 | מאת: ella

אומנם הודעה ישנה, אבל אם מישהו מחפש תרגילים לשיקום משבר בקרסול- יש באתר אקווה סטמינה והנה כמה: רגליים אופניים, בלי לגעת ברצפה ריצה במים עם חגורת ציפה עמידה במים וההנפת רגליים במהירות משתנה שחייה חתירה, רגליים גב, רגליים חתירה

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים