משקולות

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

27/11/2012 | 22:42 | מאת: טל

שלום רב, 2 שאלות ברשותך: 1. היכן ניתן לרכוש משקולות לאימון התנגדות במים באזור המרכז? 2. אני בן 32. לעיתים סובל מכאבי גב תחתון וצוואר. מתאמן בבריכה. מעוניין לבצע גם תרגילי כוח להעלאת מסת שריר (אני די רזה: 1.85 מ', משקל: 70 ק"ג), אבל לא לפגוע בגב או בצוואר. למי כדאי לי לפנות להדרכה נכונה ואימון יעיל? תודה מראש!

שלום רב לשם חיזוק שרירים ו"בניית"מסה יש צורך בתרגול נגד גרויטציה. המים מבטלים גרוויטציה, לכן זה לא הסביבה המתאימה. חיזוק בהנחיית פיזיותרפיסט או מאמן כושר טוב, לומדים איך למנוע נזק.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים