מחלת ורטיגו
דיון מתוך פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בוקר טוב. האם מישהו יודע האם המחלה הזו מוכרת בביטוח לאומי כנכות לצורך קבלת קיצבה? ואם לא האם קיימת עמותה לחולי ורטיגו? האם מישהו אשר קורא את ההודעה הזו וחולה במחלה הזו מוכן לארגן עמותה? תודה רבה
שלום אין מחלה שנקראת ורטיגו. ורטיגו פרושו סחרחורת -כלומרת זו תלונה כמו כאב או טינטון. לכן יש לברר סיבת הוורטיגו ולפי התוצאה תשקל אפשרות הכרת נכות במל"ל. ד"ר בן דוד
חברה)
שלום!! שמי שירה , ואני מאוד רוצה לדעת מהי המחלה או הסימפטום הזה.. אתמול בלילה אימי לא הרגישה טוב לקחנו אותה למיון ואיבחנו לה כי היא חולה במחלה שנקראת "ורטיגו" אני אשמח לדעת למה היא נוצרת ומה המשמעות שלה.
שלום אימי כשלושה ימים מיתלוננת על כאבי גב צאוור. ביום חמישי (יומיים אחרי )בלילה היא התעלפה כ-7 פעמים במיטה בערך. בבוקר שישי שקראנו לרופא הוא אמר לה שזה ורטיגו . שאלתי היא איזה טיפול נוסף יש למחלה חוץ מי סטונרון ותוך כמה זמן בערך זה עובר.
אני חושב שמרבית מקרה הורטיגו ביגלל עקיצות פרעושים המעבירים מחלה הפוגעת באיזון של כל היונקים (בידקו אם יש חתולים או כלבים בבית)
אני בת 42 לפני שנה התחילו לי לחצים מעל המצח, מסתבר שהייתי עםם סינוסיטיס חריפה לאחר צילום סי טי. כיום אני סובלת מסחרחורות ושותה את הכדור "אגיסטראק 16" אני מעוניינת להצטרף לקבוצה אם ישנה באזור מרכז.יש לי בדיקה במרפאת סחרחורות עוד שבועיים. אני בחרדות ולא מצליחה להעביר את היום רגוע,פוחדת ששוב אקבל את הסחרחורות.