סחרחורת פתאומית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/01/2010 | 19:13 | מאת: חיילת

שלום, לפני כמה ימים קמתי בבוקר (פקחתי את העיניים) והייתה לי סחרחורת חזקה מלווה בבחילה ודופק מהיר לאחר כמה דקות כאשר קמתי צחצחתי שיניים והתכופפתי שוב הייתה לי סחרחורת והרגשה של חוסר שיווי משקל ושוב דופק מהיר. מצב זה נמשך מספר פעמים במשך כל היום לאחר שפניתי לרופא הוא שלח אותי לעשות בדיקות דם (אשר יצאו תקינות) ובדיקת אקג אשר יצאה תקינה גם היא. מה יכול להיות מקור הבעיה?

18/01/2010 | 19:24 | מאת: חיילת

שבוע לפני היה לי יום של הקאות במשך כל היום ועליית חום הגוף ל-39 מעלות ללא כל סיבה ברורה (עברתי בדיקות בחדר מיון- בדיקות דם, שתן אולטרסאונד כליות) בבדיקת השתן נמצא אמילעז גבוה ובאולטרסאונד כליות נמצא כליה ולבלב מוגדלים. אילו בדיוקת עליי לבקש (אני חיילת וכאמור הטיפול הרפואי בצבא אינו במיטבו)

19/01/2010 | 21:55 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

הייתי מתיעץ עם רופא פנימי. ממצאים אלה לא בתחום התמחותי. בברכה ד"ר בן דוד

19/01/2010 | 21:53 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לדעתי לא מספיק אקג לשלילת הפרעות קצב לבביות כסיבה לתלונתך.יש צורך בהולטר שיקליט קצב הלב לפחות במשל 24 שעות. מומלץ גם ביצוע בדיקת תפקודי בלוטת התריס. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)