סחרחורות ותוצאות של בדיקת ENG

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/12/2016 | 11:04 | מאת: מלי

עבדרתי בדיקת ENG בגלל חשד למחלת מנייר (הבדיקה נעשתה לאחר שעברתי טיפול באגיסרק וכיום המצב די טוב מבחינת הסחרחורות, אך עדיין יש רעשים באזניים). הממצאים הלא תקינים בבדיקה: בבדיקת GAZE - בעיניים עצומות במבט ימינה ניד פועם ימינה עד 6 מ/ש. בבדיקה תנוחתית - בראש שמאלה בעיניים פקוחות ניד פועם שמאלה עד 7 מ/ש. מתאים למקור מרכזי. מה המשמעות והאם יש צורך בטיפול?

26/12/2016 | 15:54 | מאת: ד"ר בן דוד

תוצאות הבדיקה לא לגמרי ספציפית לפגיעה מרכזית. כדי להגיע לאבחנה יש צורך בתוצאות הבדיקה הווסטיבולרית הקלינית, בדיקת שמיעה ועוד. אם תופעות הקליניות השתפרו לא נראה לי שיש צורך בטיפול כרגע. כמובן כנ"ל יש צורך בברור מלא כדי להגיע לאבחנה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)