תחושת מערבולת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/07/2010 | 02:55 | מאת: אני

ד"ר שלום, אני בחורה בת 25 , סובלת מהתקפי חרדה כבר כ-3 שנים- ההתקפים היו מלווים גם בתחושת סחרחורת וחוסר שיווי משקל, הרגשה שאני עומדת ליפול ולהתעלף. אני נוטלת כבר חודש סרנדה 50 מ"ג ואתמול קרה לי דבר שלא קרה לי מעולם-קמתי בבוקר לתוך תחושת מערבולת הרגשתי שהכל מסתובב סביבי ולא הצלחתי לקום מהמיטה,התחושה הזאת היתה לכמה דקות ולאט לאט חלפה.כמובן, שנלחצתי מאוד מהתופעה שהגבירה את תחושת החרדה. הפסיכיאטר שלי טען שמדובר בסהכ בירידה של לחץ הדם (יש לציין שהייתי בתקופת מחזור) ושאין קשר לכדורים. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת? כמו"כ קראתי באינטרנט על הורטיגו וזה תאם לגמרי את תחושותיי-האם יכול להיות שאני סובלת מזה? אשמח לתשובתך! תודה, אני.

לקריאה נוספת והעמקה
08/07/2010 | 23:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אני לפי תאורך יתכן מאד שהתופעה היתה ממקור שינויים באוזן הפנימית ממקור וירלי או ווסקולרי.העובדה שזה חלף כעבור זמן קצר מעודדת. כדי לענות ביתר דיוק לשאלתך יש צורך לבצע בדיקה ווסטיבולרית קלינית בברכה ד"ר בן דוד .

10/07/2010 | 22:10 | מאת: אני

שלום ד"ר!, תודה על תשובתך, אשמח להסבר-היכן מבצעים את הבדיקה הזאת וכיצד? לצערי, התופעה חזרה שוב-אמנם לאבעוצמתה הראשונית אך אני סובלת מחוסר שווי משקל רציני-אני לא מצליחה ללכת מבלי להאחז במשהו..

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)