אילומדין והריון

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/03/2010 | 14:01 | מאת: ג'

שלום, אני מאובחנת עם מחלת רינו ולאחרונה קיבלתי הפנייה מרופא שלי לעירוי אילומדין למשך 5 ימים. אני ובעלי מנסים להיכנס להריון ורציתי לדעת מה השפעות האילומדין שכן האשפוז נקבע לשבוע שלפני הביוץ, האם זה יכול להשפיע על סיכויינו להיכנס להריון החודש? (אני יודעת שלנשים בהריון הטיפול לא מומלץ אך מה קורה למי שרוצה להיכנס להריון)?

15/03/2010 | 22:53 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אילומדין שייך לקבוצת תרופות שלא נעשו מחקרים מכוונים לתרופות אלה בהריון, אך אין עדות כעת שהן גורמות נזק לאם או לעובר.

מנהלי פורום ראומטולוגיה