כאב בחיבור היד לכתף

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/11/2009 | 08:17 | מאת: ziva

שלום רב, הבוקר קמתי וחשתי כאב בחיבור היד לכתף. נראה לי שזה כאב ראומטי. (אתמול היה שרב והיום כבר לח יותר) אולי זה בגלל זה. אבל רציתי לשאול מהו הטיפול התרופתי כנגד כאב כזה? תודה, זיוה

זיוה שלום כוונת האתר לענות לשאלות ראומטולוגיות כאב של יום אחד אינו בספקטרום עליו אנו מדברים בברכה, ד"ר רימר דורון

17/11/2009 | 08:17 | מאת: זיוה

שלום לדר' רימר הכאב אומנם עבר לאחר שלקחתי נורופאן. אבל הוא אינו חד פעמי. הוא מופיע בתקופות מסויימות. בכל אופן תודה רבה זיוה

מנהלי פורום ראומטולוגיה