שריפה באגן ומתיחה בשוק השמאלי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/12/2016 | 12:27 | מאת: רנית

שלום רב מזה שנה אני סובלת מצביטות ברגליים , ובכתפיים , משריפה חריפה מאוד ממפרק האגן שמקרינה לעוד מקומות , כאבים בכפות הרגליים ובידיים , יש לי נפיחות ברגליים ובידיים בזרועות . אף אחד לא מצליח לאבחן ממה אני סובלת , יש עוד דברים . השאלה שלי מה זה יכול להיות , למה זה עונה ? תודה רנית

הכאבים נשמעים בעלי אופי עצבי . האם בוצע EMG ? אם בוצע והתוצאה תקינה אפשר לחשוב על small fiber neuropathy - נא להייעץ בנוירולוג

21/01/2017 | 20:00 | מאת: רנית

ה EMG יצא תקין ושללו כאב נוירופטי כי יש לי גם צביטות ודקירות בכתפיים עם נפיחות בזרועות ועוד דברים יש חשד לקרישיות יתר .

מנהלי פורום ראומטולוגיה