כאבי גב אחרי שנת לילה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/08/2016 | 07:19 | מאת: לירז פרץ

בת 32, סובלת כחצי שנה אולי קצת יותר מכאבי גב נוראיים בלילה בשינה כאבים שמעירים מהשינה ועוברים רק בבוקר אחרי שעה שעתיים בזמן פעילות בהתחלה חשבתי שמדובר במזרון , החלפתי למזרן אורטופדי , לא עזר , אפילו נהיה יותר גרוע , ניסיתי לישון במיטת הילדים /על ספה , הכל אותו דבר , הכאב הוא אותו כאב, לאחר חיפוש בגוגל שמעתי על דלקת שדרה מקשחת והתיאור ממש התאים את מה שעובר עלי, חוץ מזה שכותבים שהיא משפיעה על עוד תחומים , האם שווה בדיקה ולמי אני פונה ? תודה

28/08/2016 | 16:53 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

צריך לפנות לריאומטולוג כדי לשלול שמדובר במחלה בשם spondyloarthritis

מנהלי פורום ראומטולוגיה