כאבים בחזה ממושכים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/07/2016 | 03:17 | מאת: שי

שלום רב. אני כבן 25 , מעשן קל, כושר בסיסיש ומזה כמעט כשנה עם כאבים בחזה ותחושת לחץ בצד השמאלי באזור הלב. לעתים זה מקרין לי ליד שמאל בעיקר לכתף לפעמים גם נימולים, מלווה לפעמים בסחרחורות קלות תחושת כבדות בנשימה ודפיקות לב חזקות לעתים נדירות אפילו תחושת חנק כאילו משהו,לוחץ,לי על הגרון. הכאב בעיקר חד ואני מרגיש כמו דקירה וכאב באזור הלב. ממש כמו תסמינים של אירוע לבבי ללא מאמץ. הייתי במיון כ5 פעמים בתקופה האחרונה אקג תקין בכולם, לחץ דם ודופק וסטרוציה תקין צילומי חזה תקינים, הלכתי לאקו לב שיצא תקין ומבחן מאמץ שיצא תקין, אין שום הסבר אך זה מחמיר לי מאוד ומשפיע בתפקוד היום יומי גם נפשית. יש לציין כי לאחרונה זה מופיע בעיקר בלילה ואני קם עם כאבים חזקים בכל אזור הצלעות, אך הכאב העיקרי והחד ביותר הוא באזור הלב. אני אובד עצות על מה לעשות ואשמח את עזרתכם

אין מספיק נתונים יתכן דלקת חיבורי גידים של הצלעות לעצם החזה - האם מושפע מנוגדי דלקת ?

28/07/2016 | 22:30 | מאת: שי

נוגדי דלקת לא עוזרים ולא משככי כאבים

מנהלי פורום ראומטולוגיה