אהלרס דנלוס - איזה סוג רופא עושה דיאגנוזה?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/03/2015 | 21:42 | מאת: חנה פערעל

הרבה שנים היה חשש אצלי שיש בעייה ברקמת החיבור (גמישות יתר, בעייה קלה במסתם המיטראלי, הרניה של הבטן לתוך הושט, וכו), אבל לא אמרו לי על מחלה ספציפית (בדקו אותי ללופוס ומחלות דומות, ולפי הבדיקות אין לי מחלה אוטיאומונית). עכשיו שיש לבת שלי הקטנה סימנים של בעייה ברקמות החיבור, נראה לרופאים שזה אהלרס דנלוס, אבל הרופא ילדים והרופא משפחה לא כל כך מכירים בזה. איזה רופא יכול לעשות לי ולבת שלי דיאגנוזה של אהלרס דנלוס? אורטופד? ראומטולוג? ועדיף ללכת לאחד שמתמחה בילדים או מבוגרים (כי אני בת 30 והבת שלי בת שנתיים). תודה!

15/03/2015 | 16:51 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

גנטיקאי

01/05/2015 | 17:08 | מאת: דנה

חנה שלום רב, שמי דנה ואני מאובחנת EDS מזה הרבה שנים. כרגע בתהליך בניית אתר ה-1 בעברית- https://edsisrael.wordpress.com/ יש באפשרותי לעזור לך.אשמח אם תצרי עמי קשר: טלפון- 052-4343939 מייל- [email protected]

מנהלי פורום ראומטולוגיה