בעיות אורטופדיות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

31/08/2014 | 21:52 | מאת: דליה

אני סובלת כחמש שנים מטניס אלבו בתחילה במרפק ימין ולאחר תקופה מסוימת גם במרפק שמאל . במקביל החלו כאבים גם בירכיים בבדיקות התגלה בורסיטיס. גם במקרה זה קודם צד ימין ואחר צד שמאל. כעת החלו כאבים בכתף ימין התגלתה הסתיידות . שתי שאלות מטרידות אותי . מדוע הגוף מפתח דלקות שקשה להיפתר מהן? האם מה שתיארתי מעיד על פיברומיאלגיה? תודה

נטייה לדלקות גידים ובורסות אינה קשורה לפיברומיאלגיה והיא גנטית לרב. לעיתים קשורה לעודף משקל סוכרת ותסמונת מטבולית ואז ניתן להציע טיפול מונע עי כולכיצין

מנהלי פורום ראומטולוגיה