תופעות לוואי של כדורים דיאתרים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/01/2013 | 10:45 | מאת: אפי

שלום רב! אני בן 52 סובל מאופידלקתי במפרק הירך ומישנויים שחיקתיים מוקדמים של אוסטאוארתריטיס מטופל בכדור דיאתרים למשך חודש ולאחר מיכן 2 כדורים דיאתרים למשך 4- 5 חודשים ולאחר מיכן ההפסקה של חודש ולבדוק תיפקודי כבד , יש לי תופעה של שתן צהוב - ירקרק והאם אני אמור שוב לשתות את הכדור אחרי בדיקת תיפקודי כבד והאם הכדור דיאתרים הוא אנטביוטיקה?

30/01/2013 | 18:24 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

דיאטרים (ART50) גורם לשינוי בצבע של השתן באופן טיפוסי, זה לא מסוכן ונגרם על ידי אחד מהמטבוליטים של התרופה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה