התקף לופוס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/08/2012 | 16:01 | מאת: עינת

שלום רב, לפני כשנה אובחנתי כחולת לופוס, מטופלת בפלקווניל וחל שיפור בכאבים ואיכות חיים. לפני שבועיים חזרו עייפות, כאבים במפרקים והפתות בפה. יש לי תור לראומטולוג רק בעוד חודשיים לביקורת ורופאת המשפחה רוצה לתת סטרואידים, מה לעשות? ושאלה נוספת היא - אני אמורה להתחיל טיפול שיניים (שתלים) האם אין בעיה לעשות טיפול כזה? (צריך לקחת טיפול מוקסיפן אחרי הטיפול שיניים. מה לעשות ? תודה על התייחסותך

09/08/2012 | 14:39 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

עדיף להגיע לראומטולוג, אך עם רופא משפחה משוכנע שמדובר בהחרפת המחלה - סטרוידים זו אחת מהאופציות הטיפוליות. וזה לא מפריע לטיפולי שיניים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה