בדיקות לגילוי מחלה ראומטית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/08/2012 | 18:20 | מאת: א

שלום בת 51 עם כאבים בידיים וברגלים, לפעמים אני מרגישה שמשהו עוצר אותי מלכופף את האצבעות. מאחר ואמא סובלת מ RHEUMATOID ARTHRITIS האורטופד שלח אותי לראומטולוג. רציתי לדעת אם המחלה של אמא היא תורשתית אם כן, האם יש טיפול מונע על מנת שאני לא אגיע לסבל שלה? אילו בדיקות מומלץ שאבצע , לפני הביקור אצל הראומטולוג? תודה רבה

07/08/2012 | 10:23 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש להחליט על היקף הבדיקות רק אחרי מפגש עם הראומטולוג. דלקתמפרקים לא חייבת להיות משפחתית.

מנהלי פורום ראומטולוגיה