לופוס?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/07/2012 | 10:12 | מאת: סימה

שלום רב! אני בת 36 עם אפלה גבולית לאחרונה חזרתי על בדיקות שהראו תוצאות חריגות. DNA - 60 , ANTINUCLEAR AB ADULTS- 2.5 C3 - 122 (תקין) C4 - 18.7 (תקין) קבעתי תור לראומטולוג, שנקבע לי לדצמבר ועד אז אשמח לקצת תשובות. מה האבחנה לגבי? האם זה לופוס? אציין שרופאת המשפחה שאלה אם אני סובלת מכאבי פרקים או חולשה בגוף. אינני סובלת מכאבי פרקים לעת עתה. חולשה בגוף קיימת לעיתים, אך נראה לי שהיא כתוצאה מעבודה אינטנסיבית לאורך שעות היום וקימה בלילה לילדים מספר רב של פעמים. אשמח לקבלת את אבחנתך וכן אם יש המלצות מה עלי לעשות. לתשובתך אודה, סימה

אלה הם רק בדיקות חריגות . אם אין ביטוי קליני לא מטפלים בדר"כ

מנהלי פורום ראומטולוגיה