ברנשטיין 50 רמת גן

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/07/2012 | 16:54 | מאת: מאיה

אני לוקחת מטוטרקסת 15 מג לשבוע עקב מחלת RP נוסף לפרדניזון 20 מג ליום. יום לאחר מטוטרסקת אני לוקחת לאוקברין שלכאורה משקם את הנזק של התרופה. עדיין יש לי נשירת שיער מוגברת ובחילות .איך אפשר למזער את הנזקים של התרופה ולעצור את הנשירת שיער?

ייתכן שמעבר למתן IM ישפר מעט את המצב או יאפשר לרדת במינון אולם אין טיפול ממש טוב למעט ירידה במינון יש כאלה שממליצים להוסיף אבץ לניסיון

31/07/2012 | 21:06 | מאת: מאיה

1. מה זה IM האם זה אימורן? אגב RP זה רלאפסינג פולכונדריטיס. 2. האם אפשר להשתמש במכשיר לצמיחת שיער שנקרא MINOXY2? לא נראה לי שהרופא המטפל הולך להקטין לי מינון.

מנהלי פורום ראומטולוגיה