בירור ??

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/07/2012 | 12:25 | מאת: גלית

שלום אני סובלת מכאבים בברכיים ובאחת מהן יש נוזל ודלקת כל כמה חודשים. לפני כשנה היו לי כאבים נוראיים בבוהן שמאל כשבוע לא יכולתי להזיז אותה וכן יש לי בכל מיני מקומות בזרועות גושים קטנים . נשלחתי לבדיקות וmri בנתיים קיבלתי תשובות אלו: uric acid b 2.5 שהערכים הם 2.6-6 esr 1 hour 22 שהערכים הם 0-20 hemoglobin 11.9 שהערכים הם 12-16 leucocytes u 500 הערכים 0-10 antinuclear ad adults 1.1 הערכים 0-1 שאלתי האם עלי לפנות לראומטולוג????

כן מומלץ לפנות לא בגלל הבדיקות אלא בגלל התיאור שלך של דלקת מפרקים התקפית חוזרת

מנהלי פורום ראומטולוגיה