APLA...

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/06/2012 | 20:53 | מאת: נורית

שלום, יש לי קריש דם בבית השחי,כאבים בכל היד!!,כאב באצבעות,במיוחד קצה האצבע שנייה.תחושת שריפה באצבעות,נימול.האם זה יכול להיות מזרימת דם לא תקינה עקב הקריש??או בעייה נוירולוגית?נוירופטיה?עקב בירור מקיף של כאבי ראש שבעקבותיןהתגלתה הAPLA -בMRI שנויים מיקרואנגיופטיים בחומר הלבן.מה תייעצו לי לעשות? למי לפנות???תודה

המעקב בנושא זה הוא ראומטולוגי והמטולוגי משולב . אני מניח שאת מקבלת טיפול בקומדין כמקובל . התסימנים נובעים מהחסימה של כלי הדם ככל הנראה

מנהלי פורום ראומטולוגיה