SCLERODERMA

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/06/2012 | 15:43 | מאת: רפאל גברי

אושפזתי למשך 11 יום בבי"ח לאחר סידרה של בדיקות - EEG , תפקודי ריאות, ריאומטולוג אובחן DD – INCLUSION BODY MYOPATHY VERSUS SCLERODERMA יש המלצה לבצע ביופסיה של השריר. מה צריך לעשות בינתיים עד הבדיקה וקבלת ההחלטות שתימשך כמה חודשים. האם נרפאים ממחלה זאת? העור ברגלים קשה השרירים כואבים דבר המקשה על ההליכה.

10/06/2012 | 16:12 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

2 מחלות שציינת די שונות. גם הטיפול שונה ותוצאותיו שונות ממטופל למטופל. ושוב - זה בילתי אפשרי לתת המלצות ספציפיות בפורום.

מנהלי פורום ראומטולוגיה