שינויים ארטריטים דלקתיים ???

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

23/08/2008 | 09:05 | מאת: רקפת

שלום, במיפוי גליום נמצא קליטה מוגברת בברכיים, שורש כף רגל ובכפות ידיים המתאימות לשינויים ארטריטים דלתקיים פעילים. מהי משמעות האבחון? לאיזה רופא עלינו לפנות : ראומטולוג, אורטופד.....? מדובר בחולה לב וסכרת קשה, עם פגיעה בכבד ואי ספיקת כליות. מטופל בכדורים רבים. האוריה אציד גבוה מהנורמל משך שנים. מה זה צלוליטיס? תודה

07/09/2008 | 22:41 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

שלום, לתשובת מיפוי זו אין שום משמעות ברורה ללא תמונה קלינית מתאימה. לדעתי ראומטולוג הוא הכתובת. צלוליטיס זה דלקת של עור וריקמת תת עור מלווה בחום אודם ונפיחות ומחייבת טיפול אנטיביוטי.

07/09/2008 | 22:41 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

שלום, לתשובת מיפוי זו אין שום משמעות ברורה ללא תמונה קלינית מתאימה. לדעתי ראומטולוג הוא הכתובת. צלוליטיס זה דלקת של עור וריקמת תת עור מלווה בחום אודם ונפיחות ומחייבת טיפול אנטיביוטי.

מנהלי פורום ראומטולוגיה