כאב בלסת שמאל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/03/2012 | 00:24 | מאת: מלי

מיזה כמה חודשים אני סובלת מכאב בלסת שמאל העליונה ןהכאב מקרין לעין לאוזן ולרכה. הכאב מפחית בזמן אכילה בלילה כואב יותר. לפעמים הכאב עו בר וחוזר פעם בחודש. האם תוכל להגחד לי מה אתה חושב לגבי זה? חשוב לי לציין שעברתי mri בראש ובאוזנים אני לא יודעת אם זה גם למפרקי הלסת..

כאב כזה יכול להיות קשור ללסת מפרק TMJ , לעצב טמפורלי ואם גילך מעל 60 גם לדלקת בעצב הטמפורלי. כמובן יכולות להיות סיבות נוספות כמו אבצס בלסת ועוד . בקיצור נדרשת בדיקה פיזית שלך כדי להכריע

מנהלי פורום ראומטולוגיה