כאב בגב באיזור המותן

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/02/2012 | 15:45 | מאת: עדי

שלום רב, אני בת 25 סובלת מזה כ4 חודשים מכאבים באזור המותן. לאחר כחודשיים הכאבים החריפו ומקרינים לאזור הבטן. עשיתי הרבה בדיקות כגון: אולטרסאונד וסיטי בטן, צילומי גב וMRI שדרה ומותני אשר נמצאו תקינים. בנוסף הייתי גם אצל רופא נשים וגם נאמר לי כי הכל תקין. ביצעתי בדיקות דם לחשש של דלקות בלבלב או בתוספתן וגם זה נמצא תקין. הכאבים לא עוברים וממש קשים לעיתים, במיוחד בזמן הליכה. (בזמן שכיבה או מנוחה זה נחלש). האם יכול להיות שזוהי דלקת בשרירי הגב?

לפעמים דלקת בחיבור גידים לצלעות נותנת כאבים ממושכים שקשה להדגים בכל ההדמיות. לאחר ששללת הרבה אופציות הייתי מנסה טיפול נוגד דלקת עי ארקוקסיה 90 מג למשל ואם זה עוזר זה תומך באבחנה לפי הספור הקליני

מנהלי פורום ראומטולוגיה