בדיקת דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/01/2012 | 19:41 | מאת: שירה

שלום, ערכתי בדיקות לחשד לווסקוליטיס מוחית, כשבאותם ימים לקחתי אטופן (4 ימים). שאלותי הן: 1.האם לכדור יש השפעה על תוצאת הבדיקה? 2.האם האומנם יש ווסקוליטיס מוחית? התוצאות של בדיקת הדם: Anti NUCLEAR Ab - שלילי ANCA-PR3 - 0.8 ANCA-MPO - 0.4 c-ANCA (IFA - שלילי p-ANCA (IFA - שלילי Atypical ANCA (IFA) - VP +3 ?(הפלוס צריך להיות אחרי ה3) בבדיקת הMRI היו נקודות בחומר הלבן והאפור ונשלחתי לבדיקות בעיקבות סחרחורות קצרות וחוסר שיווי משקל. אודה לתשובה בהקדם. בברכה שירה

30/01/2012 | 19:56 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

1. אין השפעה 2. אין בדיקת דם שיכולה לקבוע או לשלול ווסקוליטיס מוחית

30/01/2012 | 20:39 | מאת: שירה

תודה על תשובתך. עוד שאלה ברשותך, האם תוצאות אילו מעידות על דלקת או משהו אחר?

מנהלי פורום ראומטולוגיה